Täck bunken med ett lock och låt jäsa i ungefär åtta timmar. Till sommarens alla räkfrossor och hösten kommande kräftskivor kan det vara fint att göra baguetter
Vrid baguetterna lite lätt och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Träning och PW med en vän har jag också hunnit med sen har jag fixat en del i provköket
3 g jäst [3 krm]. 350 g vatten, kallt, [3,5 dl]. 450 g vetemjöl special [7,5 dl]. 10 g salt [1,5 tsk]. Deg3 g jäst [3 krm] 350 g vatten, kallt, [3,5 dl] 450 g vetemjöl special [7,5 dl] 10 g salt [1,5 tsk]
Lägg baguetterna på en plåt med bakplåtspapper och vänta tills ugnen är varm. Vill tipsa och fantastiskt goda övernattenjästa baguetter, perfekta om man vill ha nygräddat bröd till frukosten och vill göra det lite smidigt för sig
Smula över fetaosten, gräslöken, solroskärnorna. Rödbetor med fetaost & rostadesolroskärnor4 portioner600g färska rödbetor200g fetaostca 100g solroskärnoren knippa gräslök, hackadolivolja, salt, pepparRosta solroskärnornamed lite salt i en stekpanna, ställ åt sidan
Igår gjorde jag en grymt god förrätts smörgås, jag använde mig av min hemmagjorda Baguette som är sjukt god, jag rostade brödet i en stekpanna med olja och lät det svalna lite innan jag dekorerade med pepparrotsmajonnäs och pepparräkor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.