Godmorgon fina du❤️ jag fortsätter tjata om mina nattjästa bröd men jag verkligen älskar dem. Igår kväll rörde jag ihop degen på några minuter sen formade jag dem till baguetter idag och gräddade
källarfranska Ingredienser till 8 st 25 g jäst. Nybakade källarfranskor till frukosten. Idag överraskade jag Oskar med nybakade källarfranskor till frukost och det blev väldigt uppskattat
Jag gillar att äta nygräddat bröd på morgone, känns lite som en lyxfrukost då och dessa frallor är så otroligt lätta att göra och allt arbete görs kvällen innan, bara att grädda på morgonen
Att vakna på morgonen, dricka en kopp kaffe och under tiden värms ugnen upp, för att sedan baka av dessa nattjästa rågfrallor (eller annat bröd för den delen)
Snabbjäst källarfranska, ca 16-18 st. Snabbjäst källarfranska, ca 16-18 st 50 g jäst. De här källarfranskorna behöver bara jäsa en gång, vilket gör att de kan bakas samma morgon de ska ätas ifall man är uppe tidigt och inte avlider av hunger
Nybakat bröd, finns ju inget godare till frukost, eller det är i alla fall väldigt gott. Det här har jag tipsat om många gånger förut och det går att variera i det oändliga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.