vegetariskthaiwook. En nyttig wok fylld av färska grönsaker och härligathailändska smaker. Om man vill så kan man lägga till räkor, kött eller kyckling,
Skinkschnitzel eller utbankad fläskfiléblir också gott. Nu är kylen och frysen städade så nu kan det nya året börja med massa goda recept, tillbehören har bättre plats
Det är nämligenintealltid som bönor, ärtor och linserfallerallai smaken. Har fortfarande ambitionen att åtminstone en dag i veckan äta vegetariskt, och idag delar jag med mig av ett recept som gick hem hos alla här ifamiljen
Det ska ärligt talat bli underbart. Jooooooo, Tacorullar med guacamole, Kärleksfrikadelleri tomatsås, Lustig lax med grönprickig sås och Söt kyckling med glada grönsaker
Funderade ett tag på att koka upp vatten och blanda med detkalla kranvattnet men nä, detfick vara. Förutom Lisa's recept finnsallahärligamusiklistor att hitta här
Men det blev ju en finbildiallafall. Iblandblirdetinteriktigt som man tänkt sig. Ett par dadlar och lite kakao skulle nog ha suttitfinti den här smoothien, för när jag drack smoothien och tuggade på mullbären så kände jag att det var nog det som saknades
Detfinns så mycket man kan göra med oädla delar och som ni vet är långkok min grej (här recept tillexempelvisminbalsamicobrända högrev i ugn) men nu blirdet mycket annat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.