Körsbäroch lakrits funkar perfekt tillsammans. Raw chessecakes gjorda på en bas av blötlagda cahshewnötter och kokosolja är en fantastisk dessert eller fikaalternativ som imponerar på de allra flesta
Plantorna står fortfarande kvar i trapphuset, där det är fönster från golv till tak, och härom dagen plockade jag den första mogna, röda körsbärstomaten
Och SÅ nyttigt, med massor av vitaminer, mineraler, bra fettsyror och inflammationsdämpande ingredienser som mandel, mandelolja ochkörsbär - något som jag ju brukar tjata om i tid och otid
Raw rödbeta passar fantastiskt med körsbär (som jag hade i frysen), citron och lite vanilj. Igår hade jag ingen lunch hemma och behövde något i magen innan jag begav mig iväg in till stan på jobb som jag hade på eftermiddagen
Banan och mandelglass som är len och krämig i konsistensen, tinade körsbär (finns i välsorterade frysdiskar), mandelbiskvier (paleo) och snabb chokladsås gjord på kokosolja och kakao
Blev så sugen på cheesecake, ochkörsbär. Dekorerade med körsbärskompott. och samtidigt rom. ) Så körsbärsspegeln blev seg som attan och ville absolut inte lämna kniven, blev inga fina bitar alls men däremot hade den en underbar smak av körsbär
Körsbär, ostkaka och kamomillEn klassisk ostkaka som serveras med svarta körsbär, kamomillgrädde, mannagrynsflarn och kamomillknoppar samt toppas med harsyra
Körsbäroch rödvin, det är min måndag gjord av. På tal om körsbäroch rödvin. koka ihop rödvin med socker och vanilj, häll på urkärnade körsbäroch låt vila över natten i kallt
Receptet kommer ursprungligen från Leila, men vi ändrat lite samt lagt till en tryffelglasyr som gjorde tårtan otroligt blank och vacker och såklart väldigt god
Äntligen får vi ljuvliga kvällar, sommarsol och många grillmiddagar. Jag vill grilla mycket i sommar och självfallet kommer ni att få en massa tips och goda recept
Det senaste brödet som lämnade ugnen i den Casterydska bakstugan blev ett riktigt härligt och mustigt powerbröd, som jag definitivt tror platsar på topptiolistan över nyttiga bröd
körsbärs- eller svartvinbärspuré - mixade och passerade bär. Dela vaniljstången på längden, skrapa ur fröna och lägg dem och stången i en tjockbottnad kastrull tillsammans med mjölk och grädde
Det här är en riktigt härlig chokladkaka med spännande smak av körsbäroch madeira. Vill man kan man ha en liten klick grädde till och varför inte ett glas madeira att avnjuta kakan tillsammans med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.