När du är nöjd med konsistensen på såsen häller du ner det du tidigare silade ifrån. Vi hade varken lamm, nöt, kantareller eller parmesan i vår mat, men det funkade alldeles ypperligt ändå eftersom smakerna i såsen gifte sig med vinet
Alltsamman blir en närapå religiös upplevelse. Jag vet att jag har bloggat om såväl hamburgare som om coleslaw tidigare , men den coleslaw vi gjorde lördags i kväll slog alla tidigare med hästlängder
Jag lovade er en valborgsdessert och här kommer den. Jag fick Roy Fares bakbok Sweet i julklapp av Jimmys lillasyster och sen dess har jag väl bläddrat fram och tillbaka i den ungefär 100 gånger men inte tagit mig för att göra någonting ur den, men på
Men lägg till ett lager med mjölkchokladpannacotta och servera dem båda som ett dekadent överflöd toppat med en simpel men ack så läckert bombastisk hallonspegel och vips har du vår nyårsdessert
Skala och hacka lök och vitlök. vitlök, klyftor. 4 personer Ingredienser 500 g rödkål, färsk 1 lök, stor gul 2 vitlök, klyftor 2 msk smör, till stekning 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 1 dl hönsbuljong 1 dl crème fraiche 1 tsk senap, grovkornig, skånsk Servera till 400 g fläsk eller kassler, rökt 0,5 msk smör, till stekning
Det hör ju ändå till att man ska stå och huttra in våren den sista april. Ikväll firar vi vårens ankomst och jag hoppas verkligen den kommer med besked nu
Skorpor är toppen att ta till när man skall fika, inte så sött men smakrikt. Pensla med uppvispat ägg och grädda i nedre delen av ugnen i 200 grader ca 20 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.