så kan jag bjuda på en drink påvit glögg. Låt dem stå upp-o-ned och torka lite. Vi använde Dufvenkrooks vita Hjortronglögg, men vill man inte ha så stark drink kan man ta lättglögg
Efter en provsmakning, på sorter från min trädgård och några butiksäpplen, där utseende, doft, smak och konsistens bedömdes drog vipå oss förklädena för att ta köket i besittning
Anki minns att hon gärna gjorde "drickablanning" när hon var barn och drack det till bruna bönor, Håkan kan absolut inte minnas att han hällde någon mjölk i drickan - han drack den rent
-bilder från Thailand. Vi har ju skrivit om maten som vi njöt av och vi lovade att berätta om frukosten vi åt, som faktiskt var den bästa vi fått på något hotell någonsin
Efter skridskoåkning, promenad och en hel del JVM-hockey smakade det gott med. Tidig förmiddag på nyårsdagen styrde vi kosan norr ut för att få oss ett par dagar med kära familjen B
Tänkte ni kanske ville se vad vi åt på Halloween. Dessa har blivit favoriter bland våra gäster och de var ett år vi gjorde monsterpajer istället men då fick vi nästan utskällning eftersom de förväntat sig våra goda piroger
Medans maten tillagades kunde vi äta en ölkorv eller knapra på några salta mandlar. Vi har en stor kylväska med oss som håller maten kall samt att vi alltid står på en campingplats med el så att vi kan koppla in kylväskan
Skriv utE-postFacebookTwitterGoogle. Finns det något bättre sätt att fly regn och höstrusk än att sätta sig ner vid dukat middagsbord en vardagskväll med några tända ljus, förse sig med ypperst trevligt sällskap och servera något mättande som får smaklökarna att vakna till på ett mycket angenämt sätt
PS Finfin ”LCHF”- mat för den som är intresserad av det. Det är så gott och fräscht, jag gillar det syrliga i vinägretten de ligger i och jag beställer alltid Boquerones när det finns på menyn
och det känns ju som evigheter sedan - i fredags. -) ) på denna godbit. Detta bjöd vipå. Citronfilé (Elle mat & vin), potatisgratäng, rödbetssallad (Elle mat och vin) och ett par kalla såser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.