Närni läser detta har ni kanske njutit av en härlig helgfrukost med en massa gott. Jag har testat många varianter av långjästabröd som görs på kall degvätska och som jäses i rumstemperatur till skillnad från kalljästa bröd
I förra veckan lyckades jag övertala min man att återskapa denna fantastiska pastarätt från i våras. Det vete sjutton vad som gav min man inspirationen, men jag tror att en kvalificerad gissning är att det vita matlagningsvinet helt enkelt var slut, och att sherryn fick vara stand in på kort varsel
Vill man prova på annat vis, när man sätter sin deg, kan man tillsätta rumsvarmt fett. Dessutom är det bra att blanda lite ströbröd i fyllningen för att den inte ska rinna ut
Myten som man ibland träffar på om att det skulle dofta get när man äter chévre är inte sann. Chevretoast med honung och pinjenötter är så sanslöst gott att om man bara ska ge sig på att göra en förrätt och bjuda på i livet så ska man göra denna [om man tycker om getost vill säga]
Ni som kan det här ämnet får hemskt gärna bidra med er kunskap och erfarenhet. Vi beställde in mat både från pizzamenyn, deras klassiska hamburgertallrik med såser, en pasta med kyckling och svamp och vi blev otroligt nöjda som vanligt
Många barn älskar att klä ut sig och tycker att halloween är jättekul just av denna anledning. fredagen innan svenska allhelgonadagen (första lördagen i november)
Fina syster yster på besök, eftersom det var lite vagt när ekipaget skulle anlända så som det är när man har små barn i bilen så fick det bli något som gick snabbt när de väl närmade sig
Skorpor är toppen att ta till när man skall fika, inte så sött men smakrikt. Detta var lite tips på bakat och som jag skall göra till helgen, tror att jag slänger ihop lite wienerformar också
Den Amerikanska Halloween är ju lite mer livad än Alla Helgona och inget jag har något emot, inte alls, men jag firar den inte mer än att jag ser till att ha godis hemma när busungarna ringer på dörren
Morotskaka. De små pumporna är gjorda av en blandning av Sugarpaste och Marsipan. Morotskaka. Blanda ihop mjöl, bikarbonat, bakpulver, vaniljsocker,salt, ingefära och kanel i en annan bunke och blanda i äggsmeten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.