Den består av torkade vaniljstänger som mals sönder i kvarnennärman vrider på locket. Det recept jag oftast använder mig avnär jag ska baka gräddtårta eller prinsesstårta är det som följer nedan
Inte varje dag manfår vara med om det. Vi får väl se vad det blir såsmåningom. Närman njuter av krusbärspaj med maräng, fredagsminnen och en ledig helg
Har aldrig gjutit chokladpraliner förr, så vi får väl se hur det går. Vad passar bättre så här i början av veckan att fresta med enfrusen malteserscheesecake
Får det vara en vinbärskaka med lime och kolaglasyr. Sila av. Vänd ner den malda mandeln och vinbären. Finns ju så mycket gott man kan baka med dessa bär
Pressa den andra hälftenavkompottengenomen finmaskig sil, så att du fåren rabarbercoulis/ saft. Fården för mycket färg är det bara att täcka över den med lite aluminiumfolie
Är uppe tidigt idag för att förbereda dagens tur till Tosselilla - en nöjespark i närhetenav Ystad. Egentligen hade jag tänkt köpa färdiga baugetter, då jag hade fullt upp med studentbak och annat, mennär jag stod där i matbutiken och stirrade på bake-offsortimentets utbud, ångrade jag mig
Håller tummen för att du fåren dag med fantastiskt duktiga Fares. Idag blev det enman-tager-vad-man-haver-kaka, ihoprörd i all hast då jag inte hade något inplanerat i bakfickan
Har ett litet speciellt förhållande till just Budapestbakelsen då enav mina bästa vänner hade den som sitt favoritbakverk och bad mig baka en sådan till honom när han låg på sjukhus
När du fått en fin majonnäs smaksätt med vinäger, senap och salt tills du fårdensmaken du vill ha. Möttes avden här synennär jag ramlade in i köket efter arbetsdagen igår
Närman bakat enfavorit. Det ligger lite spänning i luften, även om det bara är vi - de närsta i familjen som ska närvarnär yngsta kusinen - lilla E ska döpas
Fårman kuponger. Hoppas ni får många härliga soliga dagar med trevliga semesterfirare som gäster. Nu har jag en bakbok (United States of Cakes) av Roy Fares och en årsförbrukning av Philadelphiaost att se fram emot
Margaretatårtan är en klassisk tårta med mördegsbotten, sockerkaksbotten fylld med hallonsylt, vaniljkräm och toppad med ett galler avmandelmassa och färska bär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.