Lägg ett bakplåtspapperöver tårtbottnen för att förhindra att ytan blir för välgräddad. Muscavadosocker ger en något mustigare och nötigare smak som kanske till och med blir ännu bättre än originalet
Vi får väl se vad det blir såsmåningom. Inte varje dag manfår vara med om det. Denna helg är det bara jag och min äldsta son hemma och jag njuter lite av tystnad ochegentid
Hoppas att himlen spricker upp ochsolen visar sig såsmåningom så att min syster och svåger, dit jag egentligen är bjuden i dag för det årliga firandet, fåren fin dag
Får det vara en vinbärskaka med lime och kolaglasyr. Har tyvärr ingenegen vinbärsbuske att tillgå men väl en kollega som gärna servar mig med bär från sin trädgård
Egentligen hade jag tänkt köpa färdiga baugetter, då jag hade fullt upp med studentbakoch annat, mennär jag stod där i matbutikenoch stirrade på bake-offsortimentets utbud, ångrade jag mig
Håller tummen för att du fåren dag med fantastiskt duktiga Fares. De yngre barnen är denna helg hos sin pappa och hur det än är, är det ibland skönt med lite egentid
Bliren del merjobb för Charlotte men jag är säker på att hon klarar det galant. Margaretatårtan är en klassisk tårta med mördegsbotten, sockerkaksbotten fylld med hallonsylt, vaniljkräm och toppad med ett galler avmandelmassaoch färska bär
Och jag rekommendera att frysa det som blir över, för har du den kvar i kylen så är risken stor att du gör som jag och går och norpa en bit i tid och otid, farligt gott minsann
Vid det här laget får jag väl kalla dem mina paradkakor då de alltid blir uppskattade av mottagarna. Vaknade upp till en regnig och blåsig dag, men lyckades vända denav vädret lite monokla sinnesstämningen till en euroforisk tacksamhetskänsla över upphittandet avenförsvunnen bilnyckel
Får pappret sitta kvar så "drar" det med sig tårtbottennärden svalnar ochkanten veckar sig. Ett tips på en rak och fin botten är om du precis när du tagit ut botten ur ugnen
Smarrig smet med mycket godsaker så man tar gärna en smaksked också under baket. Rosta kokosflingorna under omrörning i en torr stekpanna tills de blir ljusbruna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.