Risotton har jag gjort många gånger, vad gäller skyn är denenny favorit och vi gjorde den för första gången på nyårsafton efter recept här och även köttet blev riktigt bra
En helg när livet är sådär underbart att leva. Ni anar inte vilken otrolig rolig helg jag har haft. Midsommarafton i fredags var i det närmaste epik med mängder med skratt, fantastisk mat, berusande dryck, dans kring midsommarstången, lekar med skratt som får en att kikna, dans långt in på natten och ett iskallt morgondopp i det blå
Gjorde enny laddning våfflor till frysenhäromdagen, perfekt att ta fram och rosta på morgonen. Jag äter mina antingen med lite bär och grädde eller som toast
Ny inspiration från en annan del av världen. Som jag berättade i går, fick jag enny bakbok av Emma direktimporterad från Australien med en massa australiensiska recept på kakor, pajer och bakverk
Recptet har jag lånat från Jennys matblogg. När man frestar med en Malteserscheesecake. Cheesecake den. En perfekt bjudningsrätt, som dessert, bland kakfaten på ett kaffekalas eller bara rakt upp och ner när suget sätter in tillsammans med en kopp kaffe eller te
Blev lite små ändringar från förra gången päronkompott. Sist hade jag plockat päron uppe i Varv, denna gång fick det bli päron från affärenmen hittade jättegoda ekologiska päron på ica som hade riktigt fin smak
Den kommer ni ha mycket nytta av. När man bakat en Sans Rival. C&C Trädgårdscafé, Tårtor den. Dela genast bottnarna på mittennär de kommer ut från ugnen
Menar nu inte som ett nyårslöfte utan mer att utmana sig själv och tillföra något nytt. Att sätta sig och fundera över vad som ska bli årets utmaning och sen ge sig hän till denna utmaning är något jag tycker är riktigt roligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.