Skär bort roten på vitkålen skär ner huvudet i små tärningar. Lägg färs i en bunke och rör ihop med soja, anjovis,ägg grädde, buljong, sirap och kryddpeppar
Det är ju faktiskt även så att barnen äter bra när det vankas köttbullar. Jag lagar köttbullar väldigt sällan, men när jag gör det känner jag mig som världens bästa husmor och mamma
När julen är runt hörnet - julsmakande bröd. Har ni mycket att göra såhär innan jul. Ett gott bröd vill jag dock gärna hinna med att göra, och med detta recept går det hur lätt som helst
Även om klassiska köttbullar är gott, så är det roligt med andra smaksättningar också. Jag tycker dessutom det är gott att låta köttbullarna småputtra lite i en god sås innan de serveras
(Jag lät mitt pajskal vara i frysen i några minuter innan jag la i citronkrämen). Pajen kan förvaras någon dag i kylen, men är absolut godast direkt när marängen är extra fluffig
När vi ska lyxa till det lite extra så går vi inte ut och äter mat. Vi köper lite extra fina råvaror och lagar mat tillsammans hemma i vårat kök och njuter tillsammans hela familjen, det är nog det bästa jag vet
I mitt tycke är den nästan som godast då. Vitlök från eget utsäde av sorterna Thermidrome och Clédor sattes i Skillnadens Trädgård i mitten av november
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.