Go`söndagskväll påer. Lördagen regnade det hela dagen och inbjöd inte till några större "utsvävningar", mer än att jag fick en härlig barnfri kväll i Göteborg
God fortsättning påer alla. Hoppas att det nya året har startat på bästa sätt. Till välkomstdrinken serverades små salta kex med en pestofärskost samt crustader med kittost och fikonmarmelad som fått gratinera i ugnen
Det blir en maffig köttbit att serverapå nyårsfesten ellerhelgens middagsbjudning. Så jag tänkte att en enkel meny vore ju praktiskt detta år… dessvärre är jag inte så himla bra på ”enkelt”, så det blev inte helt som jag ville men jag är supernöjd iallafall
Då kanske man kan äta ute lite oftare utan att riskera att dricka sig mätt på vatten. Idag hade jag persilja, basilika, timjan, dill, lite basilika och en liten citronmeliss
Milda, fina smaker som påminner om Wallenbergare. Och om vi inte hade haft den här bloggen hade vi förmodligen aldrig någonsin varken lagat eller ätit timbal
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Slå på vinet och låt det koka upp och ånga bort till en del. Det är viktigt att inte grytan är kall för då rinner kycklingsaften ut och du får en torr kyckling
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.