de halvruttna bananerna som ingen vill äta. som med den här banankakan. En dubbeldaim som av någon märklig anledning fått vara ifred i skåpet hackades och blandades med i smeten
Vi blev nästan lite rädda igårkväll när vi satt och åt mat och det small till ganska högt, det lät som ett skott som sköts iväg när de skjuter varandra på tv
Har ni börjat fundera på nyårsmat än. Det är verkligen snabba svängar jämt vid jul. Man hinner knappt äta upp prinskorvarna innan det är dags för att planera allt annat än en korv- och köttbullemeny
Det här kommer bli awesome. Först måste pajskalet vila i kylen i 30 minuter, för att sedan förgräddas i ugnen i cirka 10-15 minuter. Sedan ska fyllningen hällas över till pajformen med dess skal och direkt in i ugnen för att gräddas i 25-30 minuter
Glutenfria mellanmål som är populära hemma hos mig justnu. Russin och kardemumma som smaksättare. 1 grönt fast, äpple i klyftor1/2 dl kesoRussin och kanel efter tycke och smak1 litet päron i bitar3 skivor honungsmelon i bitar1/2 dl lättkesella7 hasselnötterRussin och kardemumma som smaksättare1 dl Torkade bananchips3 st Torkade aprikoser1/4 dl Russin2 msk hela jordnötter med skalDetta mellanmål ger ganska många kalorier, men är perfekt före eller efter träningen eftersom det mättar bra och ändå är "helt-okej-nyttigt" 1 grönt fast. 3 skivor honungsmelon i bitar
Fukta dina händer lätt för att släta ut degens ovansida, det ger ett snyggare resultat. Nu ser degen mer ut som en smet - den är lös, oformlig och kladdig
Jag tillhör den senare gruppen och har i sommar köpt jordgubbar för dagsbehovet. Men hur ni än gjort så funkar det här receptet perfekt alltså och kommer att göra succé på sommarpartyt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.