Även fast jag ibland sliter mitt hår med vissa recept för att få det sådär perfekt, så är det som bortblåst när man får det där perfekta resultatet med en smak som nästan ger en gåshud, och utseendet som blev precis sådär som man hade föreställt sig i huvudet
Något jag uppskattar när det kommer till lunch är att det går snabbt. Eftersom jag och David har två stora hundar som kräver ganska mycket motion, åker vi hem varje lunch för att gå ut med dem
För att få den perfekta filén, krydda (marinera eller ge den en rubb med kryddor) stek den på hög värme i lite smör och olja så att den får en fin yta runt om, stek den färdig i ugnen på 150 grader till en inertemperatur på 56 grader
Alltså den här desserten måste du bara göra. Jamen jag överdriver inte när jag säger att det kan vara den bästa desserten jag gjort och så fruktansvärt enkel att göra
En av mina favoritfrukostar just nu är den fantastiskt goda havre-muggkakan. Igår var det dags att bege oss hem från Gävle, men innan vi åkte mot Stockholm stannade vi till på Proteinbutiken för att fylla på våra "proteinlager" lite
vatten, 20 grader. 1jäst. 1mjöl. 1olivolja. 1salt1. Rör ihop vatten och smulad jäst. 2. Tillsätt hälften av mjölet och arbeta samman gärna i maskin, tillsätt därefter resten av mjölet
För mig är medium rare det perfekta. Nyårsafton. Stora oxfilédagen. Ett idiotsäkert sätt att få köttet perfekt är att salta och peppra köttet runt om, bryna i stekpanna och sedan låta köttet stekas klart på låg temperatur i ugnen
I morgon är det croissantens dag, det ville ju Kristin och jag verkligen uppmärksamma och vad passar bättre än en steg-för-steg-guide för att baka läckra croissanter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.