Det här är en variant på den traditionella plommonspäckade fläskkarrén. Ursprungsreceptet kommer från Ingrid Erikssons kokbok â€Det goda köket†(ICA Bokförlag, 2010, Foto
Årets vörtbröd är fixat – och detta blev ett mycket gott bröd – bättre än förra årets. Jag hade även indikationer av en följer på facebook att mängden vätska nog var för liten i förra årets recept så den totala mängden vätska är mer i årets – mycket lyckat
Hejsan,. bacon ger god smak åt maträtter, något salt behövs knappt när man har i bacon. Min bror brukar göra en sås på bacon, kantareller och philadelfiaost
Lättbakat bröd med endast en jäsning - Suuupergott. och världsenkelt att baka. ) ca 30 st. Smakar som pain riche - X-tra bild HÄR >> Ingår i kategorin EDITHS BÄSTA >>
Love me I’m Famous kommer från Cafe Opera och har varit en favorit hos mig i massor av år, den finns här på bloggen på fler ställen men här kommer en variant på den, istället för Bacardi Razz och Bacardi Gran Melon så hade jag Bacardi Pineapple
Soppan var mycket mumsig och passade perfekt efter den regnruskiga promenaden. Efter att ha jobbat några år på kyrkogården, och dessutom haft trädgårdsarbete som hobby, så är jag van att vara ute i vilket väder som helst
En hel middag i en liten skål, för man behöver inte mycket mer till den mastiga rätten. Macaroni and cheese är som Kristin beskrev det så bra – överkokta makaroner i ostsås
Mycket god pasta, med fin tryffelsmak och som passade mycketbra ihop med den parmmesanstinna såsen. Mamman i familjen var väldigt bra på att laga mat och när jag återvände till Sverige hade jag en massa bra recept med mig hem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.