Jag hade även indikationer av en följer på facebook att mängden vätska nog var för liten i förra årets recept så den totala mängden vätska är mer i årets – mycket lyckat
Skär bort lite fett om du tycker det är för mycket. Det blir smakrikt, kryddigt och gott. Det funkade jättebra och gav en lite mildare viltsmak år köttbullarna
Pumpacremen gör man av butternickel-. Smaka av med salt. Kärnorna tar man ut, sköljer av och kokar i saltat vatten i 4 minuter. (rimlag) Häller av dem och rostar dem torra o gyllene i ugnen i 5-10 minuter. De mjuka pumpabitarna mixar man med en rejäl bit smör, 4 pressade vitlöksklyftor, saften av 1/2 apelsin och lite lite grädde
Nähä vänner här kan jag inte sitta längre om det ska bli något gott till kvällen. Förmodligen kan du inte hålla dig bara till en bit, jag kunde det inte i alla fall men å andra sidan, för mycketav det goda kan bara vara underbart
Tyvärr går mycket frukt till spillo. Jag är ingen storätare när det gäller bakverk, men en enkel muffins äter jag gärna och de är bra att ha i frysen när jag blir sugen på något gott till fikat
Tunna revbensspjäll eller spareribs (stavas också spare ribs) av rapsgris ser alltså ut så här. När det kommer till tillagningen av revbenen finns det många skolor
Till maräng som en pavlova med frukt och bär, till glass i stora lass, fyllning mellan kakor eller tårtor, blanda ut med mascarpone eller som smaksättare med creme cheese frosting på cupcakes eller annat… fantasin är oändlig…
Förra tisdagen åt vi en matig omelett som vi tänkte dela med oss receptet av till er. I stekpannan slängdes en röra av lite av varje som hittades i kylen och så här slutade det hela
Förberedelser för mycket stor fest pågår sedan flera dagar. AvocadoröraRostad majsSnax. Slowrostade mandlar med havssalt och Ångad edamame med havssalt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.