Servera lövbiffen med den asiatiska såsen. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g lövbiff 200 g purjolök 1 stor röd paprika Arla® Svenskt Smör 250 g broccolibuketter 250 g äggnudlar 2 msk japansk soja 1 msk pressad lime 1½ tsk salt 2 krm cayennepeppar Asiatisk sås
Jag testade mig på att göra kycklingwok med sötsur sås och det blev riktigt gott och krämigt. Nu gjorde vi med frusna wokgrönsaker, men kan tänka mig att det blir ännu godare om man hackar upp färska grönsaker
Imorse gick det undan med den snabba woken med dess innehåll av fläskytterfilé, lök, vitlök, äggnudlar, squash, morot, vatten, apelsinjuice, mörk soya, salt och peppar
Servera risnudlar, wokblandningen och sötsur sås. Häll på wokgrönsaker och stek tills de är varma. 400 g wokgrönsaker. 1 påse eller ½ burk sötsur sås (köpt eller hemmagjord)
Vi sås Sinister och jag skrek rakt ut någon gång si så där. Här kommer hur som haver receptet på det jag bjöd henne på, en variant av vandringsreceptet kyckling i sambalsås (utan sambal)
Panerad fisk med kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Jag fullkomligt dränker tallriken med såsen. Servera såsen kylskåpskall, så börja med att göra den och ställ in den i kylen medan det andra går klart
Torskryggen i all ära, men den här såsen blev bara såå god. Borde koka sås på egen buljong oftare. Sås. Hacka löken till såsen och fräs den i smör utan att den tar färg
Vrid på plattan och koka upp, red av med idealmjölet till önskad såskonsistens och smaka av. Blötlägg lergrytan i 15 minuter (10 timmar om det är första gången du använder den)
Här kommer receptet på en kall sås som är jättegod till fisk. Rör ihop alla ingredienserna till såsen. Passar lika bra till panerad, kokt eller grillad fisk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.