Strö över sköljd hackadpersilja över köttet. Lägg din späckade fläskkarré i en ugnsform med den feta sidan upp och stickin en stektermometer där det ärsom tjockast
fast jag harvarit uppe itimmar. Alltid kul att upptäcka nya ställen så bor ninärmaHalmstad och har något förslag, hojta gärnatill bland kommentarerna, det uppskattas
Jag passade på att prova ett av recepten som jag fick på posten tidigarei veckan. är det på sommaren tar jag en "påsgratäng" som jag blandar med tomater, vitlök, champinjoner och vittvin (balsamvinägervit går också bra)
Men nu när jag kör detox har jag ätit frukost även på vardagarna. Jag äter ju i normala fall knappt frukost alls förutom på helgerna, eftersom jag brukar hålla mig mätt på kvällsmålet väldigt länge
Numera harvi ett bra "bas-sortiment" med kakrecept som fylls på efterhand. Såhär många kakor brukar viINTEha, en kaka per utflykt och en kakbit per person brukar vara det som gäller
Det ärävensmarrigtatt röra ner litegrovhackade nötter i smeten för att få lite crunch. Flera av er har senaste tiden gjort dom härsnickersbitarnasom jag postat recept på tidigare
Fukta dina händer lätt för att släta ut degens ovansida, det ger ett snyggare resultat. Och som med en stor del av den traditionella franska matkulturen skiftar rätter och bakverk i utförande beroende på region, finnsävenbriocheni en mängd olikavarianter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.