Härär recept på Gluten- och mejerifritt formbröd somär gott attrosta. Förutom knäckebröd kommer det att finnas rostbröd somär gluten-och mejerifritt, allt för min lilla känsliga mage
Galet kanske, men kan man inte sova är det lika bra att göra något kreativt än att bara sno runt i lakan som till slut känns mer som en tvångströja än något rofyllt mot kroppen
Hur som helst, ofta brukar jag göra i ordning något jag lagat tidigare – som till exempel igår tog jag fram en bit av den härhärliga pajen från frysen och lät den tina under tiden jag var yogade
Ät som den är eller toppa med lite nötter, frön eller bär. Jag äter ju i normala fall knappt frukost alls förutom på helgerna, eftersom jag brukar hålla mig mätt på kvällsmålet väldigt länge
Dom är så vansinnigt enkla att göra och smakar som himmelriket. Flera av er har senaste tiden gjort dom här snickersbitarna som jag postat recept på tidigare
jag är inte särskilt bra på att baka och var därför lite oroad inför vad som komma skulle. Nu ser degen mer ut som en smet - den är lös, oformlig och kladdig
Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. 1vatten. 1hönsbuljongtärningar. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.