Igårfick jag en idétill en maträtt som visadesigbli en riktig höjdare. Det var näst intill så att minamiddagsgästerslickadetallrikarna och det tar jag som ett gott betyg
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. V. h. a. r. e. n. ä. l. g. o. c. f. k. t. s. v. å. d. S. u. b. m. ö. F. p. y. é. ,. z. j. D. L. C. H. Ä. G. 4
Vi serverade vår grilladmozzarellafylldakycklingfilé med grillade grönsaksspett och tzatziki. För ett tag sedan såg vi en härligbild på grilladkycklingfilé, fylld med mozzarella och tomat, och pinnade den
Lägg upp kycklingfiléerna på en spegel av såsen, servera med pressad potatis och någon kokt grönsak. Först hade jag tänkt göra denna rätt en vardagskväll men som tur var blev det en fredagsrätt i stället
Vi serverade vår grilladmozzarellafylldakycklingfilé med grillade grönsaksspett och tzatziki. För ett tag sedan såg vi en härligbild på grilladkycklingfilé, fylld med mozzarella och tomat, och pinnade den
Mozzarellafylldprosciuttolindadkycklingfilé. Genom att fylla kycklingfiléerna och linda dem med parmaskinka så får man en väldigtsaftig och smakrikfilé
De här prosciuottolindadekycklingfiléerna fyllda med pesto och mozzarella har inget på grillen att göra utan ska stekas i pannan så att det blirfin färg runt om
Lägg frysta kycklingfiléerimarinaden på kvällen och låt de tina och marinerasi kylen till dagen därpå så är det bara att stoppa de i ugnen när man kommer hem från jobbet
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindadkycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Tina och skiva/strimlakycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.