Här kommer en variant av en blandning mellan glass/moussetårta, men så god. Det blir en seg mandelbotten och en söt krämig fyllning med färska bär på toppen
Mango mousse stubbe med blåbär och passionfrukt coulis på genoisekokos botten. Mango mousse. Häll lite mousse i formen och lägg på passionsfrukt rörPå med lite mer mousse och lägg på blåbärs coulisSen häll på resten av moussen och lägg på kakanStäll i frysen några timmarTa mousse kaka från frysen och häll på spegeln( OBS
Servera moussen rumstempererad och skeda upp vackert. Sätt ugnen på 125º. Häll varmt vatten i en långpanna, ställ ner ugnsformen och låt baka i ugnen ca 45 minuter tills moussen stelnat
Chokladmousse. Strö råsocker över puddingarna och "bränn av" dem med gasbrännare så att täcket blir knäckigt, alternativt högt upp i ugnen på grill och hög värme
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.