Hacka pistagenötterna och häll upp på ett fat. 5 g. 50 g. 5 dl. 1. Smält den vita chokladen tillsammans med grädde försiktigt i vattenbad eller i mikrovågsugn
Här kommer en variant av en blandning mellan glass/moussetårta, men så god. Det blir en seg mandelbotten och en söt krämig fyllning med färska bär på toppen
14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Och bäst av allt – den blir gudomligt god. Som ni vet så jobbar jag heltid som lärare, driver den här bloggen och har familj och hus, så då har jag inte alltid så mycket tid att lägga på matlagning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.