Eftersom två av vännerna äter enligt LCHF så försökte jag för ett tag sedan mig på att för första gången baka med sukrin, och det blev jättegoda blåbärsmuffins
Skeda upp mangosorbet och vit chokladmousse. Tillsätt gelatinbladen, mangojuicen och citronsaften. Vispa upp moussenpå samma sätt som man vispar grädde
Det ska vara gult och sött påpåsk, här är en skapelse av både mörk & vit choklad samt mycket passionsfrukt, en självklarhet när jag fick i uppdrag av Löfbergs Lila att skapa en god påsktårta
Häll den varma grädden, lite i taget – ungefär som om du skulle göra en majonnäs i den smälta chokladen samtidigt som du rör kraftigt med en slickepott
Häll upp i en kopp och toppa eventuellt med vispad grädde och pytte lite kakao. Men nu hade jag en förpackning kokosmjölk extra creamy öppnad så jag testade att göra varm chokladpå den och en smoothie
Toppa genom att spritsa ganachen på önskat sätt och dekorera med färska hallon. Som kronan på verket gjorde jag ljusa chokladtryfflar som jag dekorerade pajen med tillsammans med massa härliga hallon
Och så det typiska knäckiga sockret på toppen. Krämigt len ochmed mycket chokladsmak. Hacka chokladenoch blanda ner den i den varma gräddmjölken så att den smälter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.