Dekorera morotskakanmed torkade bär, frukt eller nötter. Glasyr måste man ju ha på morotskaka och jag använde mig av en gammal klassiker – cashewgrädde
Medan du väntar på att kakan ska bli färdig så kan du börja med att göra glasyren. Börja med att riva morötterna, riv lite extra så du har till garnering
Men sedan han gick bort har jag inte hittat ett recept som varit likt morfars och istället köpt trista, torra och tråkiga semlor (med på tok för lite fyllning) på café eller i affären
Vispa äggen tillsammansmed honungen så att smeten blir pösig. Toppa med övriga limeskal. Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Supergod, saftig morotskaka. 1 dl sötning (jag använde Björksocker, vanligt socker fungerar det med). 1 dl sötning (jag använde Björksocker, vanligt socker fungerar det med)
Philadelphiaostglasyr. Morotskaka är ju definitivt en favorit. Vispa olja och socker tills det blir vitt, i med morötter och ägg, kryddor och bakpulvren
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.