Morotskakamed kokos- ochlimeglasyr. Det var ett litet exprement då jag inte provbakat detta recept tidigare utan gick lite på känsla när jag gjorde det och visste därmed inte hur slutresultatet skulle bli
Tillsätt flytande margarin och mjölk. Blanda vetemjöl, bakpulver, kakao och vaniljsocker. Smörj och bröa en liten avlång form på 1 liter. Vispa upp ägg, Hermesetas lättströ och 1 msk hett vatten. Häll smeten i formen och grädda kakan i 25-30 minuter i nedre delen av ugnen
De blev riktigt söta och saftiga med en god chokladsmak. Nu har jag bakat den ena sockerfriaoch mjölfria muffinsen efter den andra här och jag har väl inte riktigt hoppat högt av smaksensation än, men jag kommer allt närmare
Jag köper ju alltid mina kosttillskott från Proteinbutiken i ochmed att jag älskar deras pulver (och även de andra produkterna de har) men om ni vill jämföra priser på kosttillskott (man kan dock inte bara gå på pris, utan smak och kvalitet är viktigt, i alla fall för mig) så kan det vara kul att kika på den sidan
Jag har gjort äppelmos tidigare men denna gången ville jag testa att utesluta sockret, jag tog istället Icas sötströ, smaksatte med kanel och vaniljpulver
Den här bjöd jag mina kollegor (som inte alls är bortskämda med kakor) på för ett tag sedan och passade då på att testa ett recept jag haft i huvudet rätt länge
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.