Morotsfrallor med dinkel
Fudgekakan
Fudgekakan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 25 g jäst
  • 1 1/2 dl mjölk
  • 1 1/2 dl vatten
  • 1 msk olivolja
  • 1 msk flytande honung
  • 1 tsk salt
  • 2 finrivna morötter
  • 1/2 dl havrekli
  • 2 msk krossade linfrön
  • 2 msk hela linfrön
  • 3. Låt jäsa under bakduk 45 minuter
  • 4. Baka ut till frallor på mjölat bakbord och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper.
  • 5. Låt jäsa under bakduk 30 minuter
  • 6. Grädda i 225 grader 12-15 minuter.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.