mjukt smör. Vispa smör, socker, sirap och innehållet från vaniljstången några minuter. Häll tryffel över kakan, toppa med mortlade julkryddor eller strössel
Ät och NJUT. Klä en långpanna eller en ugnsform med bakplåtspapper. 1Mät upp ägg och strösocker i en bunke. 1Tillsätt vaniljsocker, salt och kakao. 1Tillsätt vetemjöl och det smälta smöret. 1Bred ut kakan i långpannan med bakplåtspapper. 1Häll kokosflingor, sirap, strösocker, grädde och smör i en kastrull och sätt på plattan på medelvärmeoch rör om när smöret smälter så det blir en jämn smet. Låt sedan koka upp och låt det sjuda ca 5 minuter. 1När kakan är klar och uttagen från ugnen, bred på kokostoscan och grädda ytterligare ca 10 minuter i ugnen tills kakan fått fin gyllenbrun färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.