Förvara rutorna i kylskåp, men kom ihåg att ta fram dem i rumstemperatur en stund före servering för att de ska bli mjukare och smaken bättre ska komma fram
Hoppas ni alla haft en riktigt bra vecka där ute, fylld med solsken. Denna helgen inleddes med inget mindre än bröllop minsann, men mer om det alldeles strax
Det där mjuka skummet är ju så underbart gott - älskar det. I Jönköping så brukade vi åka till torget på lördagar och köpa en ask med gammaldags skumbollar, ni vet såna där det inte är något kex i botten utan bara skum
Servera med vispad grädde eller vaniljglass. När det är Fredag så bjuder frugan oss på hotellet på fika, hon tyckte vi skulle ha lite Fredagsmys i allt arbete
Det är perfekt att baka en långpannekaka med rabarber till mina kunder i Annies Stuga. Den här kakan med havretosca bakade jag för några helger sedan och den var väldigt uppskattad av fikagästerna i stugan
Häll smeten i en långpanna, smord eller med bakplåtspapper. Strö rikligt med strössel över kakan. Efter en kalasvecka är vi nu tillbaka i vardagen med en helt vanlig vecka framför oss och vi börjar med denna måndag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.