Smält smöret och häll det tillsammans med sirapen och äggen över de torra ingredienserna. Bred smeten i en långpanna, ca 30×40 cm, klädd med bakplåtspapper
De har en saftig och kryddig botten som smakar mjuk pepparkaka och en galet krämig och smörig glasyr med pepparkakssmak och är kort sagt helt orimligt goda
Klä en form 25x25 cm med bakplåtspapper. Första gången jag åt denna så var det på ett kyrkkaffe. Måste säga att den var den godaste kakan jag fått på ett kyrkkaffe
Hittade ett kakrecept i min hög med sparade, intressanta recept som jag tog och bakade förra helgen. Vänd ner mjöl blandat med backpulver och vaniljsocker
Om du hellre vill ha chokladgarnering så smält chokladen och blanda med olja. I Jönköping så brukade vi åka till torget på lördagar och köpa en ask med gammaldags skumbollar, ni vet såna där det inte är något kex i botten utan bara skum
Klä en form, 20*30 cm, med bakplåtspapper. Den här veckan var det min tur att stå för fikat på jobbet. Och i fredags visste jag fortfarande inte vad jag skulle baka (jag brukar planera nån månad innan annars)
Goddagens. Just hemkommen från en lååååång promenad. Hade dock sällskap av bästa Jennys Matblogg i lurarna vilket gjorde att promenaden gick hur snabbt som helst
Gjorde idag vaniljrutor i långpanna. Testade även den medchoklad. Arbeta snabbt samman smöret med de torra ingredienserna till en smulig deg, gärna i matberedare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.