Du kan strö det över fruktsalladen eller mixa upp det med nötter. Att kakao är en antioxidantbomb kan ingen ha missat så varför nöja dig med choklad som har en kakaohalt under 100 %. Vill du ha det bästa så köper du ekologisk kakaonibs som är 100 % råa krossade kakaobönor
TIll frukost idag blev det vaniljkeso med färska bär, kakaonibs och valnötter. Igår kopplade jag av med en GT (gin o tonic) och en skål med blandade nötter, och det kändes sådär lagom att avsluta arbetsveckan med det
Jag försöker variera bollarna med lite olika ingredienser, och den här gången fick det bli råa cacaonibs, som jag lade i blöt över natten tillsammans med chiafrön, solrosfrön, pumpafrön, mandel, och gojibär
200g Kung Markatta Sötmandlar 1 stor äggvita 1 msk vatten 5 msk (3/4 dl) Kung Markatta Kokossocker 2-3 tsk kanel 1/2-1/3 tsk salt 4-5 st Kung Markatta Dadlar, hackade i bitar 1/2 dl Kung Markatta KakaonibsVärm ugnen till 150 grader och lägg ett bakplåtspapper på en plåt. När de väl svalnat, blanda med hackade dadlar och kakaonibs och fördela i 8 st portionspåsar
med kokosyoghurt, blåbär, kakaonibs och pumpakärnor. Jag har försökt komma på hur de gör sin gröt så himla krämig, och nu har jag kommit fram till ett resultat som jag är mer än nöjd med
Toppa med mer nötter, kokoschips och kakaonibs. Ni är säkert många som redan har testat att göra chokladmousse med avokado som bas, det har ju blivit lite av en trend
Jag toppade cookie dough pannkakan med nutella, raw kakaonibs, gojibär, kiwi och fikon. Helst av allt gör jag egen nutella, med näringsrik energi som kroppen faktiskt kan använda
Toppa medkakaonibs och krossade valnötter. Mixa ihop samtliga ingredienser med en stavmixer. kakaonibs. Om du inte har silikonformar så kan det nog vara bra att pensla formarna med lite kokosolja så inte muffinsen fastnar
Toppa medkakaonibs och krossade valnötter. Mixa ihop samtliga ingredienser med en stavmixer. kakaonibs. Om du inte har silikonformar så kan det nog vara bra att pensla formarna med lite kokosolja så inte muffinsen fastnar
Foliekokt lax med cacaonibs och kokos. Strössla sedan över kokosflingor och kakaonibs. Jag gjorde sedan om det hela några dagar senare och tillagade då laxen på samma sätt, men med hjälp av ugnen
Riktigt inspirerande föreläsare och jag kom därifrån med inte bara nya tankebanor kring beteendeförändringar, hur man föreläser och hur vi ser på mat, utan även nya kontakter och eventuellt lite nya spännande projekt i framtiden
Raw cheesecake är gjord på blötlagda cashewnötter som tillsammans med kokosolja bildar en gräddig och krämig vegansk “cream cheese” som håller ihop kakan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.