Glutenfria bananmuffins med kakaonibs och valnötter
igne.a
igne.a

Glutenfria bananmuffins med kakaonibs och valnötter

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 muffins
  • Ingredienser
  • 2 ägg
  • 2 bananer
  • 1 dl mandelmjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 tsk kanel
  • en eller två nypor salt
  • Topping
  • kakaonibs
  • valnötter

Beskrivning

    1. Sätt ugnen på 175 grader. Mixa ihop samtliga ingredienser med en stavmixer. Den här använder jag!
    2. Fyll i muffinsformar, jag använde mig av silikonformar.
    3. Toppa med kakaonibs och krossade valnötter.
    4. Grädda i ugnen i ca 20 min. Låt muffinsarna svalna innan du tar ut dem ur formen.

    Tips!
    Muffinsarna går utmärkt att förvara i kylskåpet och ta fram vid behov. Har ej testat att frysa in dem så vet inte hur det blir, de tog slut innan jag hann testa haha. Om du inte har silikonformar så kan det nog vara bra att pensla formarna med lite kokosolja så inte muffinsen fastnar.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.