Grädda i mitten av ugnen på 160 grader i ca 50 min. Ett egenkomponerat recept på ett bröd med mycket protein och bra fetter från nötter och frön men med ytterst lite kolhydrater
Pensla en ungsform på ca 25×30 cm med rapsolja (alternativt klä med bakplåtspapper). Grädda brödet mitt i ugnen i 30 minuter, tills brödet fåt fin yta och är genomgräddat
Börja med att blanda ihop olja, citron, soja, paprikapulver, salt, peppar, cayennepeppar och pressa ner 2 vitlöksklyftor och pensla lammet väl och låt stå i ca 1 timme
Låt jäsa ytterligare, minst 30 min under bakduk. Grädda 30-40 min tills brödet har fått fin gyllenbrun yta. 1Vänta i minst 30 min innan du skär upp brödet
Låt sedan egen vila i bunken i 30 minuter. Känns de inte färdigjästa kan de behöva stå i ytterligare 30 min i rumstemperatur. Ställ in frallorna mitt i ugnen, spraya med vatten på frallorna och grädda dem i ca 12 minuter
Börja med att finputsa revbenen och ta bort membranhinnan som sitter över benen (lättast gör man med att först ta ett snitt i kanten och sedan ta och dra loss med ett hushålls papper för att få bäst fäste
De är mitt bidrag till Månadens sötsak på Söta saker. Grädda kakorna 15 minuter i mitten av ugnen. Jag har bloggat om dessa goda Alfajores tidigare, men häromdagen bakade jag de igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.