2,5 dl ekologiskt jordnötssmör crunchy med salt (jag använder green choice). 2,5 dl ekologiskt jordnötssmör crunchy med salt (jag använder green choice)
Om jordnötssmöret är väldigt hårt, låt det stå framme i rumstemperatur en stund. Det stod en halv burk jordnötssmör längst in i kylen och med 2 ½ vecka kvar till flytten, behövde jag använda den till något. 100 g jordnötssmör. 100 g jordnötssmör
Detta blir ca 3 plåtar söt/surt godis. 25 gr gelatinpulver. 1 dl sockerfri saft. 1 dl vatten. (eller 1 dl sockerfri saft till för att få mer smak det rekommenderas)
Grädda i mitten av ugnen på 160 grader i ca 50 min. Ett egenkomponerat recept på ett bröd med mycket protein och bra fetter från nötter och frön men med ytterst lite kolhydrater
Advent är snart här och jag börjar längta efter att få njuta lite av chaikryddan = pepparkakssmaken. Här bjuder jag på chaigodis som passar perfekt till fikat under advent men även en självklar gäst på godis bordet på julafton
Grädda brödet mitt i ugnen i 30 minuter, tills brödet fåt fin yta och är genomgräddat. Någonstans runt halvåret börjar många bebisar äta flera mål mat om dagen, då man kommit förbi det första smakportionsstadiet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.