Jag delade nyligen receptet på Black bean chia brownies. HÄR är receptet. Sanningen att säga bakade jag dem två gånger, för första gången glömde jag blockchokladen
Dessa glutenfria små chokladflarn var egentligen tänkta att bli små fina bulliga chokladkakor. Första gången jag bakade dem lät jag tyvärr de vara inne liite för länge i ugnen så då blev i "färdigaste laget", men denna gång var jag mer koncentrerad på min uppgift
Den här middagen får bara ett flyhändigt recept, för alla kan göra den. Frittarna var gjorda av "Ölandspotatis", inköpt idag av skeppare Lars Lind som seglar till från Valdemarsvik till Öland varje höst och hämtar potatis, lök, saltsill, matjessill och löksill, som han sedan säljer längst ostkusten
Alla har vi väl misslyckats med en sockerkaka någon gång. INGREDIENSER. 220 gram sockerkakssmulor 2-3 msk punsch 50 g mjukt smör 50 g fint riven mandelmassa 50 g smält mörk choklad ett fat med chokladströssel GÖR SÅ HÄR
I söndags så skulle det grejas i mors trädgård, lägga plattor och vinterfixa växthuset. Då är hon inte dummare än att hon lagar etiopiskt som alla älskar
Det här med att baka glutenfritt är inte det lättaste alla gånger. Den här pajen såg helt misslyckad ut i ugnen, degen liksom smälte ut och det såg inte klokt ut
Det blir sällan misslyckat. Det som är så bra med smörgåstårta är att man kan använda i princip vad som helst som finns i kylskåpet, röra ihop och fylla i en tårtbotten
Nu var det otroligt länge sedan det blev något inlägg här. Jag har haft lite dåligt med inspiration och dessutom för lite tid, eftersom jobbet numera tar ganska mycket av tiden och jag inte har så stor lust att sitta vid datorn även när jag är hemma
Bönor är bra grejer. Det är ju hur billigt som helst, det är gott och det är nyttigt. När jag pluggade var det jättejättekonstigt om det gick en vecka utan att jag åt åtminstone 3-4 måltider som innehöll bönor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.