Tiden verkligen bara rusar iväg och vi är redan i mitten på januari. Som ni märkt har det inte blivit några recept här på ett tag och den enkla anledningen är helt enkelt att tiden inte funnits och dessutom lite brist på inspiration som jag nu hoppas vill infinna sig till fullo igen
Kombinationen choklad och mint, oemotståndligt. Det här receptet fanns i senaste ELLE mat & vin och vi testade det gångna helgen, men jag hade så fullt upp med rättning av Nationella Prov att jag inte hann lägg upp recept bums Vi ändrade lite, tog något färre After Eight och de blev grymt goda
tillsätt sedan gelesockret och koka upp. Häll upp i serveringsglas och ställ kallt. Smält det på måttlig spisvärme och rör sedan ut det i passionsfruktsinkråmet
Här har vi gottat oss i sol, god mat och trevligt. Tanken var att vi skulle eldat en påskbrasa med, men vi valde att avstå pga värmen och för att ett hus några km härifrån totalförstördes i en brand på lördagsmorgonen, som tur var kom ingen till skada
Kolakakor är ett perfekt grundrecept att utgå ifrån när man vill hitta på nya smaker och varianter på kakor, så nu tänker jag göra det de kommande veckorna
Skockvis av kunder står grävande och skopar ner snasket i jätte-påsar. Kiosktanten tog med tid och tålamod sötsakerna, en och en med tång, vartefter man bestämde sig
Donuts är ett bakverk som går hem hos många och de är lättare att göra än vad man kan tro. Att dekorera och kombinera smaker på toppingen är helt klart det roligaste momentet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.