2018 har
pågått i några veckor nu och det har inte hänt så mycket, förutom att jag börjat pyssla om mina pelargoner och köpt hem några vårlökar. Jag hoppas verkligen att jag får hjälp att må psykiskt bättre framöver, så att orken återkommer, för då kan 2018 kanske bli än lite bättre, än det år som nyss var till ända. Det gäller att försöka se positivt på tillvaron, även om den inte är så lätt att förhålla sig till alla gånger, och en stor portion envishet kommer man bra långt med.
Under åren somgått har jag bakat den då och då och gjorde så även igår. Jag började veckan med att tänka efter vad jag ville få utfört och mycket om inte allt har jag kunnat stryka från min lista
Tack alla som följer mig här på bloggen och även på Instagram & Facebook. Känns som att det inte var så längesen vi firade in 2016 och man hade det nya året framför sig. Jag gör som jag gjorde i mitt sista inlägg förra året - jag sammanställer de 5 populäraste inläggen på bloggen och de 9 mest gillade bilderna från mitt instagramkonto
Sista dagen på detta året och det blir rätt naturligt att tänka tillbaka på åretsom har gått. Det känns som att varje år går fortare och fortare och hela hösten har gått fram i racerfart
Midsommarcupcakes - banan- & vaniljmuffins med vaniljfrosting och färska jordgubbar. En utav tre doptårtor, med fyllning av blåbär/hallon blandat med marsapulveroch vitchokladfluff
Låt det gärna gå långsamt eftersom det ger smak, Låt paprika och chili fräsa med en stund på slutet. Min syster och systerson kom rätt nyligen hem från Marocko på skakiga ben
Vad har ni för minnenfrån skolmatsalen. Skrapet från stolar som ekar i den stora matsalen. Det är även mycket gott att smaksätta med lite chili och lime, men då har vi kommit en bit ifrån skolbespisningen
Smaka av med salt och peppar men tänk på att ostpaneringen på köttet är ganska salt från parmesanen. Det får duga med en pastarätt på fredagens piccata-variant (se tidigare artikel Piccata Olmåsnese) som söndagsmiddag
Under veckan somgått har jag som vanligt jobbat ett par timmar per dag med mitt företag. Jag har även fikat med en vän som ska få sitt första barn om cirka sex veckor
Det var lika gott som jag minns att det var. Igår kväll så kom jag och tänka på en maträtt som jag gjorde ett par gånger för ca 10 år sen. Jag bjöd mina tjejkompisar på rätten och jag vet att jag även bjöd familjen på det och då bjöd jag på 3-rätters middag med temat citron som då ingick i alla rätterna
Många härliga minnen har vi från Sydafrikaresan. Ta kastrullen från spisen och rör ner smöret. Den köpta Milk Tart som jag fick nästan hela för mig själv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.