För en tid sedan, då vintervädret var onaturligt kallt och solen inte visat sig på flera dagar, kom jag att tänka på semesterresan till Rhodos som jag och S gjorde förra sommaren
Så har halva köket påbörjat sin semester, det är Anki tillhör ledighetskommittén frånoch med i dag medan Håkan jobbar på fram till i morgon, torsdag, för att sedan gör sin fru sällskap
Så istället plockade jag bär, gjorde paj, diskuterade fram idéer med Mr C vad vi ska göra med vår pergola, skurade sittbänken som ska få sig en omgång med färg och så tog jag typ tio kallduschar för att svalka min bastu till kropp
Jag vet inte vad det är med mig och asiatisk mat, men det känns som om det är jag på något sätt. I löööv thaimat, sushi och annat japansk, kinabufféer, vietnamesiskt, mongoliskt
Blanda mjöl, havregryn bakpulver, socker och salt i en bunke. Skär smöret i bitar och blanda ner det. Blanda ner havredryck eller mjölk och rör ihop till en deg, sluta när du kan kan forma till en deg
Receptet på pizzadeg och tomatsås är hämtat från den fina bloggen Remsans bistro, som i sin tur har hämtat receptet från Pain de Martin (surdegsbrödens okrönte mästare
Jag har tidigare skrivit om alla fina produkter från Sevan som jag hittat. Det går i perioder och oftast brukar matlagningsintresset öka när jag hittar spännande produkter
½ tsk salladskrydda av något slag - min kom från Krusmyntagården. Det här är en riktigt god och fräsch sommarsallad, som passar bra som lunch en varm sommardag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.