Timjanochoregano. Flagad mandel. Pressa över saften från en citron. Olivolja. Olja en rejäl ugnsfast formoch sprid ut kycklingdelarna, skockornaoch lökarna
Lägg citronerna i formen – spara den sista. Mildolja. Parmesan. salt och peppar. Fördela på tallrikar, ringla över meroljaoch pressa den sista citronhalvan
Timjanochoregano. Flagad mandel. Pressa över saften från en citron. Olivolja. Olja en rejäl ugnsfast formoch sprid ut kycklingdelarna, skockornaoch lökarna
skivade vitlöksklyftor, skivad citron, kycklingklubborochjordärtskockor. Skala jordärtskockor. Hittade ett recept hosMalgorzata, medbloggenmatmedmera, som jag bara var tvungen att testa, det lät såå gott, ochsom det doftade i köket av härliga kryddor, citronoch vitlök
Lägg citronerna i formen – spara den sista. Mildolja. Parmesan. salt och peppar. Fördela på tallrikar, ringla över meroljaoch pressa den sista citronhalvan
lekte ihopjordärtskocka pure medtimjanochcitron. Så kommer vi. Jag började med. teskedar citronpeppar, förslöt påsen och sen bakade jag av påsen i ugnen på
Timjanochoregano. Flagad mandel. Pressa över saften från en citron. Olivolja. Olja en rejäl ugnsfast formoch sprid ut kycklingdelarna, skockornaoch lökarna
Blanda mjölochsmör i en matberedare eller med händerna tills smöret är jämnt fördelat. Botten. Tillsätt resterande ingredienser och blanda ihop till en jämn deg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.