Mandelkakamedbryntsmör, citronochvallmo. Vallonbullarmedbryntsmörfyllning. Tillsätt smör, citronsaft, citronzestochtorra ingredienser i omgångar, och rör försiktigt med en slev precis så att det blandar sig men så att smeten ändå behåller luften
Jag tycker att den här rätten behöver lite syra och därför är det gottmed pressad citron i det bryntasmöretoch jag trorockså att riven färsk pepparrot skulle passa fint
Lägg upp och servera medbryntsmörochrostade pinjenötter. Rostade pinjenötter. Grön sparris från Stenhuse Gård på Gotland, lite smör, några pinjenötter och paradiset är nära
Timjanochoregano. Flagad mandel. Pressa över saften från en citron. Olivolja. Olja en rejäl ugnsfast formoch sprid ut kycklingdelarna, skockornaoch lökarna
Skölj och skär salladen i grovastrimloroch tillsätt till de rostade grönsakerna vid servering. Ta ut den rostadepotatisenoch tillsätt rädisor, sparris, basilika och en till skvätt olja
Lägg citronerna i formen – spara den sista. Mildolja. Parmesan. salt och peppar. Fördela på tallrikar, ringla över meroljaoch pressa den sista citronhalvan
Jag vände ner gnocchin i bryntsmör, eller beurre noisettesom det heter på franska på grund av den nötiga smakensomframträder på smöret när det brynt en stund, tillsammansmedrostade hasselnötter, créme fraiche och färsk gräslök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.