När potatisen är klar, smaka på den om den behöver mer salt eller inte. Hetta upp en stekpanna, gärna i gjutjärn, lägg i en liten klick smör och stek de tjocka citronskivorna ett par minuter på varje sida på hög värme - de ska få ordentligt med färg
Mosa och blanda medcitron, olivolja och crème fraiche. rivet citronskal. Om såsen blir för tjock, kan du använda lite av saften från formen medkycklingenoch spä ut med
Hittade ett recept hos Malgorzata, med bloggen matmedmera, som jag bara var tvungen att testa, det lät såå gott, och som det doftade i köket av härliga kryddor, citronoch vitlök
Du kan koka majrovan och njuta av den med en stor klick smör och salt, men också skiva den riktigt tunt och ha den som sallad med en dressing på citron, olja och färska örter
I sällskap av detta vin skulle jag rekommendera att gratängen för den som så önskas kompletteras med ugnsstekt majskyckling, eller varför inte varmrökt lax
Så kommer vi. passar kycklingenmed jordärtskocka pure med timjan ochcitron lika bra om inte. svalnat, tärande jag kycklingenoch la allt i en matlåda, eller så kan ni dela
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.