Så här gör du Close Bra att veta när du ändrar antalet portioner Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras. Sätt ugnen på 225°C. Hetta upp olivolja i en stekpanna och stek schalottenlök och vitlök tills den mjuknat. Vänd i bladspenaten och låt den bli genomvarm. Blanda spenaten med äggulorna och hälften av osten. Smaka av med muskot, salt och peppar. Skär ut rundlar av smördegen och nagga dem lätt med en gaffel. Tryck ut degen i en lättsmord muffinsplåt. Fyll formarna med spenatfyllningen och strö över resterande osten. Ställ på en plåt och grädda i mitten av ugnen i 15-20 minuter. Garnera pajerna med dillkvistar och ärtskott. Servera gärna med kallrökt lax. För alla Innehåller mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri smördeg.
Gör laktosfri: välj laktosfri smördeg. Recept och bild i samarbete med Findus.
Jag hjälpte till med maten och dessa minipajerna var ett av bidragen. Smaka av med salt och peppar. Fördela spenat, basilika, tomater och pinjenötter i pajskalen
Kommer ni ihåg minipajerna som jag gjorde i påskas. Jag gjorde en variant med getost och inlagd grillad paprika och en variant med brieost och mango chutney och båda blev så väldigt goda
Krydda med salt, peppar och ev lite muskot. Stuvad spenat, panerad fisk och ägg. )Jag gick inte efter något recept utan jag testa mig fram men nedan har ni ett recept på stuvad spenat
Hittade ett recept på nätet, men hade inte grön el röd currypasta, så då blev det en egen variant med vanlig curry, ingefära och krispig chilirödkål som tillbehör
Skär broccolin i mindre bitar och häll i den ochspenat tillsammans med löken. Mixa med en mixerstav tills soppan är slät och smaka av med salt och peppar
Här kommer ett jättegott, enkelt och snabbt recept på minipajermed ost och skinkfyllning som passar perfekt både som picknickmat, plockmat, förrätt eller som en vanlig middag
Servera laxen med kokt potatis och smörstekt spenat. Skölj och riv citronskal och blanda med färskost. Skölj spenatenoch skala och skär löken i klyftor
Minipajer är toppen till nästan allt, tycker jag - på buffébordet, att ha i frysen och plocka fram när man är hungrig eller som tilltugg innan maten, till exempel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.