Gör likadant med de andra äggen. Garnera gärna med gräslök vid servering. Tryck försiktigt ner en brödskiva i varje fördjupning ochlägg en baconskiva ovanpå
Lägg på ett ägg på varje sparristallrik, garnera med hyvlad parmesanost, tomatkött och olivolja. Lyft sedan upp äggen i en bunke med kallt vatten, ta bort eventuell överflödig äggvitaochlägg sedan på papper
Pressa över vitlöken och krydda med salt, svartpeppar och torkad persilja. Ta en bit parmesanostoch skär i små platta rektanglar ochlägg ner i stekpannan
Hyvla parmesanost runt och dra några varv med pepparkvarnen på toppen. , dra sedan svampen i strimlor istället för att hacka med kniv ochlägg den därefter i den varma pannan med baconfett
Blanda sedan alla ingredienser till äggstanningen i en bunke. Börja med att arbeta ihop pajdegen. Platta ut varje del till en tunn kaka och klä folieformarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.