Minestronesoppa med kalvkött
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1/2 kg kalvkött av bog med ben
  • 2 liter vatten
  • 1 msk salt
  • 1 gul lök, i klyftor
  • 1 morot, i bitar
  • 1 bit purjolök
  • 1 stjälk selleri
  • 2 persiljekvistar
  • 1 lagerblad
  • 10 svartpepparkorn
  • 1 purjolök, skivad
  • 3 selleristjälkar, skivade
  • 2 morötter, tärnade
  • 2 palsternackor, tärnade
  • 1 persiljerot, tärnad
  • 350 g broccoli- och blomkålsbuketter
  • 120 g stjärnpasta eller liknande
  • köttet från buljongkokningen, i tärningar
  • salt, peppar
  • persilja
  • 1 dl parmesanost, riven
  • baguette

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.