önskas med vänliga matglada hälsningar från Katinkas Kitchen. Min dotter ställer sig ofta och svänger ihop några kokostoppar – de har alltid en strykande åtgång bland alla åldrar
Smula jästen i en bunke och lös upp den med vatten och olja. Lägg dom på en plåt med bakplåtspapper. Låt degen sväll i 10 minuter. Låt degen jäsa i 20 minuter. Rulla degen till 12 st runda tekakor. Nagga med gaffel och låt jäsa i 40 minuter. Pensla med uppvispat ägg och grädda i mitten av ugnen i ca 8 minuter
Låt degen jäsa 30 minuter under bakduk. Sätt ugnen på 200 grader och låt degen bröden jäsa 30 minuter under bakdukar. Brödkakor 12-15 minuter mitt i ugnen. Limpor 25-30 minuter längst ner i ugnen 5 dl vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.