Den här rätten är en traditionell kurdisk maträtt som jag gjort min egna lilla twist på. Den här rätten brukar jag oftast göra då jag inte har någon aning om vad för middag jag skall laga eller när jag helt enkelt inte har särskilt mycket hemma, man kan slänga i och ta bort det man vill
Man kan säga att det är en del av mitt jag som intervjuar en annan del av mig själv…. Här nedan följer en intervju med mig om förra veckan som var helt vegetarisk
Men det viktigaste och häftigaste av allt är nog känslan jag hade i kroppen. Jag skuttade fram om dagarna och ville dela med av detta underbara med alla
Blanda havregryn, vetemjöl, bakpulver och vaniljsocker. Är ledig på fredag så det kommer nog att bli lite bakat som man kan fylla frysen med, för nu kommervärmen och då skall vi sitta ute och fika
BRAGG har en god och bra. 2 dl ljummet vatten2 msk ekologisk äppelcidervinäger ofiltrad. 1 pressad lime1 nypa himalayasalt och så tömmer jag 2 kaliumkapslar i drinken. 2 dl ljummet vatten
När man har en tid av firande och tipsar om flädercheesecake med ricotta. Utanför fönstret är molnen tunga och ett dovt muller hörs vittnar om att både regn och åska är i antågande
Hela Sverige bakar bakade sötebröd i veckan som gick, allt från bullar i paradbaket till wienerbröd i utmaningen, själv har jag bakat kanelsnäckor idag för kommande kalas
En shot omdagen. Ska vi kanske försöka hålla sig någorlunda friska denna höst & vinter så tror jag den här magiska drycken hjälper oss en bra bit på vägen
Så vacker film, gå och se denom ni inte redan gjort det. Jag har haft det jättemysigt mensom alltid när jag börjar slappna av och ta det lugnt så blir jag sjuk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.