I fredags kväll var jag, David och två kollegor från gymmet på Scandic Park för att kolla på en av mina bästa vänner, Teresa Perrelli,som hade ett gig där
Är de håra och knapriga är de klara, annars stoppar du in dem någon minut till. Jag och Fanny älskar att gotta oss, gärna varje kväll men vi väljer alltid lite nyttigare allternativ
Så har halva köket påbörjat sin semester, det är Anki tillhör ledighetskommittén frånoch med i dag medan Håkan jobbar på fram till i morgon, torsdag, för att sedan gör sin fru sällskap
Fräs svamp och lök ett par minuter, tillsätt kålen och låt det bli varmt. I dag blir det en liten rapport från vårt nyårsfirande, i alla fall den delen som är ätbar för det var ungefär vad som fastnade på bild
Börja med att skiva baconet och stek det knaprigt, hacka under tiden löken och persiljan. När baconet är knaprigt lägger du i löken så den får fräsa med tills den är mjuk, blank och fin i baconfettet
Ha lite koll för tiden kan variera från ugn till ugn. ) Bilden är gammal, och troligtvis den fulaste matbilden so far på min blogg, och den skarpsynte ser att den tagits innan jag satte igång med plastbantning av köket
Blanda mjöl, havregryn bakpulver, socker och salt i en bunke. Skär smöret i bitar och blanda ner det. Blanda ner havredryck eller mjölk och rör ihop till en deg, sluta när du kan kan forma till en deg
Receptet på pizzadeg och tomatsås är hämtat från den fina bloggen Remsans bistro, som i sin tur har hämtat receptet från Pain de Martin (surdegsbrödens okrönte mästare
Nu ska ni äntligen få recept på mina goda ost- och nötkex. Kakorna är goda till en kopp te och gärna med lite extra ost och gurka på, eller bara lite rumsvarmt smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.