Stek ca 45 sekunder-1 minut per sida. Lägg ca 80 g färdiglagad kycklingfilé på ena sidan av wrapen med 50 g tomat i skivor, lite bladspenat, lite röd lök, 50 g minikeso och ca 2 g riven parmesan. 50 g minikeso och ca
Rödbetsjuice med ingefära och apelsin är minfavoritjuice som jag pressar i min juicecentrifug. Dessutom skall rödbeta vara renande för kroppen och ingefära
Tillsätt mjölet, men inte allt på en gång, har mätt på ett ungefär hur mycket mjöl jag använde så prova er fram, arbeta degen ca 5 minuter med maskin. Låt degen jäsa övertäckt i 30 minuter. Låt jäsa övertäckt ca 30 minuter. Sätt in i mitten av ugnen ca 8 minuter
Detta är min absolut bästa paj som jag gjorde för ett par dagar sedan, blåbär och kardemumma tillsammans med ett lite knäckigt pajtäcke, gudomligt gott
Men nu kurrar min mage på bra här så dags att göra mat, tur det går fort. Ni kanske vill ha receptet på mina tjocka spjäll som jag gör till Julbordet i år så lägger in det här
Jag sitter och läser min vän, OS-simmerskan Gabriellas Fagundez blogg, där hon berättar om sitt volontärarbete för Project Playground nere i Sydafrika där hon lär barnen i kåkstäder att simma
sen gräddar du pizzan i 200 grader i ungefär 10-15 min. Pizza degen. lös upp jästen i vattnet. När det blivit en smet så blandar du i de andra ingredienserna
Detta är mitt absolutafavorit recept av alla som jag har gjort. Om jag ska nämna bara EN endaste favorit som jag tidigare har publicerat här på bloggen så skulle det bli dessa
Först måste pajskalet vila i kylen i 30 minuter, för att sedan förgräddas i ugnen i cirka 10-15 minuter. Sedan ska fyllningen hällas över till pajformen med dess skal och direkt in i ugnen för att gräddas i 25-30 minuter
Jaja, jag kanske låter stöddig, men här finns ingen plats för Jante. Jag har bakat dem både med kokossocker och rårismjöl, och med rårörssocker/muscovadosocker och ljust teffmjöl
Hackar lök (just nu min egen salladslök), skivar paprika och morot tunt. kokar upp vatten i vattenkokaren och häller över fullkornsnudlar (glasnudlar funkar också), låter dem mjukna upp i några minuter för att sedan sköljas i kallt vatten (stoppar kokningen -annars blir de för mjuka och grötiga då du wokar upp dem igen)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.