lilla Wildas dop. Jaha, så var det då klart. Vi körde ner tidigt fredag morgon och kom hem igår kväll. Alldeles för kort tid att vara där när man åker 55 mil enkel resa
Förra helgens dop och bröllopstårta när det var som varmast i Sverige. Tårtorna blev mycket uppskattade på dop och bröllopsfesten och jag kunde pusta ut
Från och med i dag skickas Olga Rönnbergs nya bok ut till dem som har beställt den. Olgas mat. Boken kan beställas från Olga Rönnbergs företag Mamma Fitness, från Bonnier Fakta och den kan även beställas från Bokus, CDON och Adlibris
I helgen var det dop för min älskade systerdotter Moa. Efter kyrkan gick vi över till församlinglokalen där vi hade dukat upp ett hejdundrades sött fikabord
Ja, ja idag var vi i alla fall på dop för lille, söte Nils. För några veckor sedan när jag låg o kopplade av efter min yoga så funderade jag på vad min kompis skulle kunna bjuda på för mat på deras dop ( vi hade pratat om detta tidigare)
För att göra en lång historia ännu längre så är detta historien bakom Olgas kycklinggryta. För ett par år sedan jobbade jag med en tjej som heter Therese och hennes syster är gift med en italienare, denna mans moster eller faster heter Olga och detta är hennes gryta som jag bara älskar
Olgas rutor på Helénes fat. Olgas kaka var en av favoriterna när det begav sig – en sockerkaka utan bakpulver – och här, i dubbel sats, som Olgas rutor, blir den favorit igen
Jag fortsätter att utvärdera recepten i Olgas mat fram till den 10 januari då jag skall recensera boken som helhet, och näst på tur står en snabblunch – Kall laxpizza, eller laxwrap, beroende på hur man äter den
Utseendet lämnar väl en del att önska, men innehållet är bra och smaken god. Normalt sett hade jag siktat litet florsocker över för att piffa till den litet, men nu är ju syftet med den här att vara ett mellanmål som är bra för kroppen i första hand, inte vara cancerframkallande
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.