Midsommarsillen del 2 – En solgul currysill
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6-8 pers
  • 1 kg strömmingsfiléer
  • 2 dl vatten
  • 2 dl ättika
  • 2,5 dl socker
  • 5 kryddpepparkorn 5 vitpepparkorn
  • 2 lagerblad
  • 1 tsk salt
  • 2 dl créme fraisch
  • 2 dl majonnäs
  • ½ fint tärnad gul lök
  • 1 dl fint tärnad inlagd gurka
  • 1 fint tärnat äpple
  • ½ dl finklipt gräslök
  • 1 msk gurkmeja
  • 1 tsk curry
  • 3 msk socker
  • nymalen svartpeppar
  • 3 Lägg filéerna i lagen och låt dem stå i minst tolv timmar.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.