Middagstipset: lax under dill & dijon
Jag lagar mat.
Jag lagar mat.
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 personer behöver du
  • 2 portionsbitar laxfilé, eller en lagom stor hel bit (använd helst tinad lax, men åtminstone halvt tinad)
  • 4-5 potatisar 2 msk frusen hackad dill (eller färsk förstås. Jag gillar de frusna örterna också, de blir ju inte dåliga innan man hunnit använda dem!)
  • 0,5 dl creme fraiche, lätt eller vanlig
  • 2 tsk dijonsenap
  • en näve haricot verts, så mycket du själv vill ha som tillbehör
  • en halv citron
  • salt och peppar
  • olivolja
  • örtkrydda, salladskrydda eller liknande

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.